Tabăra de schi

Cunoscând importanţa pe care activitatea fizică o are pentru dezvoltarea aromioasă a copiilor, în ianuarie/ februarie organizăm la Predeal „Tabăra de schi”, în colaborare cu Fundaţia Just 4 Kids şi Școala de Schi Triple S Predeal. Pentru unii dintre copii tabăra reprezintă iniţierea în sporturile de iarnă, în timp ce, pentru alţii este posibilitatea de a exersa priceperi dobândite în anii anteriori. Cursurile de schi se desfăşoară cu monitori profesionişti, foşti schiori de performanţă, cu experienţă în lucrul cu copiii mici şi cu multă răbdare. Deşi sunt departe de părinţi, cei mici se simţit foarte bine şi sunt dornici să înveţe cât mai multe lucruri pentru a pregăti o demonstraţie pentru familiile lor în ultima zi de tabără. Copiii se întorc veseli, mai autonomi şi dornici să le împărtăşească experienţa colegilor.

Tabăra de schi are deja o tradiţie îndelungată, iar copiii care sunt la şcoală continuă să ni se alăture în fiecare an.

Tabăra de schi 

Alternativa educaţională Step by Step Clasele step by step te invită să le descoperi, creând un mediu prietenos şi accesibil celor mici, încurajând curiozitatea şi explorarea. În clasele step by step, mobilierul din lemn are dimen... Află mai multe »
Înscrierile pentru anul școlar 2017-2018 continuă!!! Vă prezentăm Oferta educațională pentru Grădinița Bambi pentru anul școlar 2017 – 2018. Oferta_educationala_Bambi_2017-2018. Oferta_financiara_Gradinita_Bambi 2017-2018 Informații suplime... Află mai multe »
Tur virtual şi galerie foto Vă mulţumim pentru interesul acordat site-ului nostru. Vă puteţi familiariza cu spaţiul grădiniţei şi cu ce se întâmplă la noi acasă prin intermediul turului virtual şi al galeriei foto. ... Află mai multe »
Parteneri