De ce aleg părinţii Bambi?

  • Lucrăm cu fiecare dintre copii pornind de la personalitatea și potențialul lor, pentru a-i ajuta sa se dezvolte.
  • Oferim un loc de învățare modern, prietenos, dotat cu cele mai noi echipamente. Avem inclusiv teren de sport, unde au loc jocuri de echipă și diverse activități. Asigurăm masa de prânz și gustări pregătite în colaborare cu un medic nutriționist!
  • Completăm curriculum național, cu predarea intensivă în limba engleză. Pentru fiecare nivel de vârstă se organizează grupă Cambridge, pentru susţinerea examenului Starters – Cambridge.
  • Avem o paletă largă de activități optionale pentru dezvoltarea armonioasă a copilului dvs (Fastrackids, aikido, șah, teatru, balet, dans, inot, minibaschet, pian, limbi străine ( germană și franceză, logopedie).
  • Punem un accent deosebit pe dezvoltarea competențelor emoționale de care copilul are nevoie pentru a reuși în viață. Creăm un mediu sănătos și participativ, prevenind comportamentele de bullying!

Pentru educarea fiecărui copil în parte, Grădinița Bambi urmează 10 pași esențiali:

1. Gândire critică – Învățăm copiii cum să gândească și nu ce se gândească; să dezvolte strategii pentru a-și atinge obiectivele, să analizeze și să planifice.

    

2. Cultivarea talentului – Învățăm copiii să-și descopere și să-și cultive prin muncă talentele înnăscute.

 

3. Curiozitate – Educam copiii sa învețe tot ce au nevoie pentru a face performanță din curiozitate și din dorința de a explora.

 

4. Creativitate – Educam copiii să-și cultive creativitatea și să o folosească pentru a-și împlini aspirațiile și a-și împlini potențialul.

 

5. Încredere – Învățăm copiii să aibă încredere în ei și în ceilalți, să colaboreze și să lucreze în echipă, să aprecieze și să se lase apreciați. Îi încurajăm să cunoască, să respecte valorile prieteniei, să lege prietenii.

 

6. Diversitate – Educăm copiii să aibă curajul să fie diferiți și să respecte diversitatea celorlalți.

 

7. Expresia de sine – Învățăm copiii sa fie ei înșiși, autentici; îi învățăm cum să comunice și nu ce să vorbească.

 

8. Bucurie – Îi învățăm pe copii să vină la grădiniță cu bucurie și să le placă să învețe.

 

9. Ascultare – Îi ascultam pe copii cu mintea, ochii și inima (nu doar îi “auzim”), comunicăm cu ei și îi înțelegem.

 

10. Leadership & Responsibilitate – Îi învățăm pe copii să-și asume responsabilități pentru ei, pentru familie și pentru comunitate; să acționeze, să fie activi și nu reactivi.

Step by Step – Educat pentru a reuși!

 

Alternativa educaţională Step by Step Clasele step by step te invită să le descoperi, creând un mediu prietenos şi accesibil celor mici, încurajând curiozitatea şi explorarea. În clasele step by step, mobilierul din lemn are dimen... Află mai multe »
Înscrierile pentru anul școlar 2018-2019 încep pe 23 aprilie 2018! Perioada de înscriere pentru anul școlar 2018-2019 începe din 23 aprilie 2018.                     Î... Află mai multe »
Tur virtual şi galerie foto Vă mulţumim pentru interesul acordat site-ului nostru. Vă puteţi familiariza cu spaţiul grădiniţei şi cu ce se întâmplă la noi acasă prin intermediul turului virtual şi al galeriei foto. ... Află mai multe »
Parteneri