FasTracKids răsplăteşte prietenia!

FasTracKids a dezvoltat cel mai complex set de programe educaţionale pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 1 an si 8 luni şi 8 ani.

IQ-ul copilului tău poate creşte cu până la 25% dacă va beneficia de o stimulare intelectuală corectă în această etapă a vieţii sale.

Până la vârsta de 8 ani există o reală fereastră de oportunitate pentru dezvoltarea sa intelectuală şi emoţională. Nu rata perioada de maximă receptivitate a copilului tău!

La FasTracKids ne propunem să maximizăm potenţialul nativ al fiecărui copil printr-o învăţare dinamică, bazată pe experimente şi experienţe multiple, în contextul unei implicări multisenzoriale.

De la sălile de curs echipate cu staţia interactivă de învăţare, la tematica vastă ( Astronomie, Economie,Teatru şi Artă etc),până la metodica şi tehnicile de lucru cu copiii ( zig-zagul educaţional sau videotaping-ul) şi, nu în ultimul rând, programul de formare şi acreditare a instructorilor noştri, totul a fost gândit perntru a se obţine efectul FasTracKids: Insuflăm copiilor  dragostea de a învăţa!

Cursuri FasTracKids:

 FasTrack Explorers   pe scurt: 1,8 3 ani

Durata: 11  luni

Frecvenţa :  o dată pe săptămână ( sesiuni de o oră)

Număr de copii in grupă : maxim 10 (cu doi instructori)

Module : Explorând Pământul, La carnaval, Forme muzicale, La fermă, Vremea,Mijloace de transport, În jurul Pământului,Cerul, Vertebrate şi nevertrebrate,Lucruri care plutesc,Totul despre mine.

Dacă micuţii voştri scotocesc în toate sertarele şi desfac toate jucăriile, asta nu înseamnă că sunt stricători … ci doar curioşi. Ne naştem cu acest spirit al explorării, iar învăţarea ar trebui să fie doar un instrument pentru a face noi descoperiri.

FasTrack Explorers este programul special gândit pentru copiii între 1,8 ani şi 3 ani, care-şi propune să folosească la maxim curiozitatea înnăscută a copiilor, ajutându-i să descopere şi să exploreze lumea care-i înconjoară.

La FasTrack Explorers nu punem accentul pe A ŞTI, ci pe A EXPLORA şi A ÎNŢELEGE.

Într-o sesiune de curs FasTrack Explorers veţi regăsi atât momente de transfer de cunoştinţe, cât şi momente de descoperire şi explorare individuală, veţi regăsi activităţi din sfera ştiinţelor precum şi activităţi creative, vor exista atât jocuri de mişcare, cât şi jocuri muzicale. Toate într-un context valorizant care să sporească încrederea copiilor în ei înşişi, astfel încât să-şi poată dobândi cât mai repede autonomia.

Programul Explorers are ca specific o tranzitie treptata a copilului spre o autonomie tot mai mare si un confort psihologic de a lua parte activ la activitati in grup, in absenta parintelui.

Aceasta trecere este lenta tocmai pentru a-i oferi copilului timpul necesar maturizarii emotionale si a pune bazele unui sentiment de siguranta si stabilitate in clasa, alaturi de copii si instructor. Activitatile sunt diversificate, venind sa satisfaca nevoia copiilor de miscare, cunoastere si interactiune.

 FasTrack Tots pe scurt: 3 – 4 ani

Durata : 18 luni

Frecvenţa : o dată pe săptămână ( sesiuni de o oră)

Număr de copii in grupă : maxim 12 (cu doi instructori)

Module : Ştiinţele naturii, , Biologie, Creativitate, Ştiinţele Pământului, Astronomie, Literatură, Matematică, Economie ,Comunicare , Tehnologie , Vorbire, Arta si Teatru , Scopuri şi Obiective

La vârsta la care se manifesta cel mai mult individualismul copiilor ( 3 – 4 ani), FasTrack Tots este programul care reuşeşte să cultive spiritul colaborării în comportamentul lor .

Vom lucra timp de peste un an în două direcţii aparent antagonice stimularea încrederii şi autonomiei  pe de o parte şi exersarea abilităţilor de lucru în echipă, pe de alta parte. În esenţă, cele două direcţii nu fac altceva decât să balanseze corect personalitatea copilului.Vrem să-i ajutăm să se despartă usor de părinţi şi să devină dornici de a se integra in grupuri sociale extinse.

Un alt scop important al programului FasTrack Tots este acela de a-i obişnui pe copii cu folosirea sistematica a instrumentarului de lucru din clasa FasTracKids (de la creioane si foarfece la staţia interativă de învăţare – un ecran tactil uriaş care-i va ajuta pe cei mici să pătrundă într-o manieră multisenzorială în lumea cunoaşterii).

Programul FasTrack Tots îl va ajuta pe copilul tău să se adapteze cât mai bine în grădiniţă şi-i va netezi parcursul către programul nostru de bază FasTracKids FUNdamental.

 FasTrack FUNdamental pe scurt: 4 – 8 ani

Durata: 24 luni

Frecvenţa: o dată pe săptămână

Număr de copii în grupă: maxim 16 (cu doi instructori)

Module : Ştiinţele naturii, , Biologie, Creativitate, Ştiinţele Pământului, Astronomie, Literatură, Matematică, Economie ,Comunicare , Tehnologie , Vorbire, Arta si Teatru , Scopuri şi Obiective

Te-ai întrebat cum va arăta lumea atunci când copilul tău va fi adult? Cum va arăta viaţa lui personală şi profesională? Cu ce probleme se va confrunta şi cu ce instrumente va rezolva toate aceste probleme? …Sunt tot atâtea întrebări la care e dificil să răspundem… Şi totuşi astăzi trebuie să-I pregătim pe cei mici pentru viitor.

Credem că cel mai important lucru pe care+l putem face astăzi pentru ei este să-I facem să îndrăgească tot ceea ce înseamnă “ a  învăţa  ”, iar apoi să-i ajutăm să ştie CE si CUM să înveţe.

La FasTracKids am ascuns sub formă de joacă cel mai complex set de exerciţii adresat copiilor între 4 şi 8 ani . Peste 2,5 mil $ şi peste 4 ani de studii au fost investiţi pentru a realiza mixul de activităţi menite să exerseze şi să dezvolte cele 5 elemente de bază pentru succesul de mâine al copilului tău ( cei 5 C fundamentali)

  • Comunicare şi vorbire
  • Colaborare şi spirit de echipă
  • Curaj şi încredere
  • Creativitate şi rezolvare de probleme
  • Capacitate de raţionament

Studiul NIOST ( SUA) realizat pe 3 continente diferite, a demonstrat că la FasTracKids copiii se dezvoltă cu până la 200% mai rapid decât în mediile tradiţionale de educaţie.

 FasTrack Music –program în limba engleză pentru copii între 4 şi 6 ani

FasTracK Music este un program conceput să ofere copiilor cu vârsta între 4 şi 6 ani (copii care au cel putin un an de familiarizare cu limba engleza) o introducere foarte dinamică în muzică şi să consolideze cunoştinţele de limba engleză. Lecţiile din programul FasTracK Music conţin diverse activităţi, fiecare aleasă pentru a încuraja alt tip de învăţare: cântece, mişcare, jocuri vocale, explorarea unui instrument muzical, povestirea, audiţia muzicală, explorarea diverselor genuri muzicale, compozitori, culturi – toate acestea în limba engleză. În fiecare lună copiii se întâlnesc cu o temă pe care o studiază timp de 4 săptămâni, în fiecare săptămână, timp de 1 ora.

Pentru a vă programa la o lecţie demonstrativă gratuită ne puteţi contacta la :

                                                      Tel : 0740 302 770

                                             E-mail : officeftk@stepbystep.ro

Comentariile sunt închise.