Parcursul educațional din Grădinița Bambi este conceput pentru a oferi fiecărui copil înscris un start bun în viață și se bazează pe respectarea individualității și personalității copilului, aprecierea diversității și egalitatea de șanse.

Pornind de la Curriculumul național pentru educație timpurie, programele Grădiniței Bambi urmăresc dezvoltarea competențelor secolului 21. Activitățile de arte plastice și de limbă engleză conform programei Cambridge sunt desfășurate de profesori de specialitate.

În concordanță cu metodologia Step by Step, predarea-învățarea-evaluarea sunt individualizate, în acord cu ritmul de dezvoltare al copilului și interesele acestuia, iar părinții sunt invitați să fie parteneri activi în proiectele educaționale ale grădiniței. 

Educatoarele si profesorii noștri de educație timpurie le cultivă celor mici creativitatea, curiozitatea și empatia, antrenând capacitatea de adaptare și decizie, gândirea critică și spiritul antreprenorial.

Cadrele didactice ale grădiniței beneficiază de un program de pregătire profesională continuă, pe parcursul anului școlar fiind organizate sesiuni periodice de dezvoltare profesională, activități de dezvoltare personală și formări pentru lucrul cu copii cu cerințe educaționale speciale.

Sălile de grupă sunt dotate cu videoproiectoare și table inteligente și au amenajate centre de activitate potrivit metodologiei Step by Step – arte, alfabetizare, matematică și materiale manipulative, științe, joc de rol, construcții, nisip și apă. Spațiile interioare ale grădiniței se desfășoară pe o suprafață de 1000 mp căreia i se adaugă pentru activitățile de învățare un teren de joacă de 487 mp și un teren de sport de 1000 mp.

Grădinița Bambi asigură o tranziție lină a copilului din familie în colectivitate prin organizarea  unei perioade de acomodare la noul mediu, iar în procesul educațional copiii  sunt susținuți în propriul progres, clădindu-le astfel încrederea și stima de sine.

Anul școlar 2024-2025repere calendaristice
Începere: 2 septembrie 2024Încheiere: 27 iunie 2025
Acomodare la grădiniță1-26 iulie 2024
Vacanță de iarnăse comunică la 2 septembrie 2024
Vacanță de primăvarăse comunică la 2 septembrie 2024
Vacanță de vară pe placul tău30 iunie – 1 august 2025
Zile de dezvoltare profesionalăse comunică la 2 septembrie 2024
Grădinița este închisă în sărbătorile legale și pe parcursul lunii august.

Frecventarea programului de acomodare la grădiniță este obligatorie pentru o perioadă de minim 2 săptămâni în intervalul 1-26 iulie.

Pentru detalii privind disponibilitatea locurilor, procedurile și etapele de înscriere, reperele financiare, modalități de facturare și plată, reduceri, planuri de fidelitate etc, vă rugăm să solicitați Oferta de înscriere la adresa office[@]bambistepbystep.ro, precizând în mesaj și vârsta copilul pentru care se dorește înscrierea.