FasTracKids

Prin participarea la programul FasTracKids, copiii își îmbogățesc cunoștințele prin experimente, prezăntări filmate la fiecare curs, discuții, jocuri de rol și activități practice. Programul stimulează dezvoltarea copilului, recunoscând faptul că, până la vârsta de 8 ani, se creează legăturile interneuronale şi se dezvoltă până la 80% din abilităţile copilului.

FasTracKids este un program de educaţie complementară conceput în Statele Unite ale Americii de psihologi, cercetători în domeniul educaţiei, precum şi de educatori cu experienţă îndelungată.

FasTracKids promovează valorile metodologiei step by step, în ceea ce priveşte individualizarea sarcinilor, punerea în valoare a tuturor copiilor și dezvoltarea abilităţilor socio-emoţionale. Programul pregătește copilul pentru școală și viață și dezvoltă abilități luarea deciziilor, rezolvarea de probleme, discursul în public, capacitatea de a primi şi oferi opinii și reacții.

Implementat în 2007 de Centrul pentru Educaţie şi Dezvoltare Profesională, FasTracKids se diferenţiază de celelalte cursuri şi programe educaţionale existente pe piaţă prin câteva elemente inovative, care aduc rezultate deosebite în dezvoltarea copiilor, testate de specialiştii în domeniu şi în centrul nostru, în cei peste 10 ani de activitate.

Sălile de curs sunt dotate cu FasTracKids Learning Station® – un sistem inovativ format din ecran interactiv (touch screen), videoproiector, computer şi camere de filmat, similar cu cel folosit in prestigioasele universităţi Harvard, Oxford sau MIT.

FasTracKids foloseşte o metodologie de ultimă oră, numită Zigzag educaţional, care constă în schimbarea frecventă a activităţii, la numai câteva minute, ceea ce reduce substanţial riscul instalării plictiselii şi abandonul activităţii.

Programele FasTracKids disponibile în acest moment în Centrul 2 FasTracKids:

FasTrackTots – pentru copii de la 2,5 la 3,5 ani

FasTracKids Core – pentru copii de la 3 la 8 ani

FasTrack Music –program în limba engleză pentru copii între 4 şi 6 ani

 

Contact Centrul 2 FasTracKids

Telefoane : 0740 550 550; 0740 302 770; 031 710 2927

Email: officeftk@stepbystep.ro