Mărțișor Antreprenor – 2018

 

Târgul de mărțișoare făcute și vândute de copii, este deschis publicului duminică, la Librăria Cărturești Verona

 

Cea de-a unsprezecea ediţie a târgului de mărțișoare, se desfășoară duminică25 februarie, de la ora 11.00 la Librăria Cărturești Verona.  Târgul aduce publicului peste două mii de mărțișoare confecționate de copiii înscrişi la Grădinița Bambi Step by Step  și Școala Gimnaziala Step by Step.

Timp de aproape două luni,  copiii s-au familiarizat cu conceptul de afacere, descoperind ce înseamnă cerere, ofertă, produs, proces, bani, investiție, etică în afaceri etc. Ei își exersează astfel abilități de proiectare a unui produs, de prospectare a pieței, de creare a reclamelor pentru produsele confecționate și de valorificare a acestor produse.

Evenimentul este deschis publicului –  părinților, copiilor, precum și tuturor celor care doresc să-i susțină pe cei mici în inițiativa lor de a deveni antreprenori și lideri pasionați de ceea ce fac. Prețurile mărțișoarelor confecționate și vândute de copii pornesc de la 5 lei, existând şi diverse promoții pentru cumpărători.  Proiectul și evenimentul ”Mărțișor Antreprenor” se dorește a fi un exercițiu de învățare într-un context cât mai apropiat de realitate și se delimitează de activitatea strict comercială de vânzare-cumpărare. Ne dorim să întărim ideea de colaborare între clase, de aceea accentul nu va fi pus pe sumele ”câstigate” ci pe atingerea și, eventual, depășirea obiectivelor setate.

Târgul de mărțisoare este o inițiativă marca Step by Step, cu scopul de a-i provoca pe copii să învețe să fie antreprenori și lideri, să gândească și să administreze propria afacere și să facă lucrurile cu pasiune. 

Partenerul acestui eveniment este Centrul 2 FasTracKids.