Vacanta de vară pe placul tău! – 4 iulie – 5 august 2016

12961273_708247892647219_4312350874141891102_o

Chiar dacă programul nostru obişnuit de grădiniţă se încheie la sfârşitul lunii iunie, în perioada iulie-august pregătim de fiecare dată pentru cei mici o serie de activităţi distractive de învăţare, recunoscute deja sub numele Vacanţa de vară pe placul tău!.

În vara anului 2016, programul nostru special de vară va ajunge la cea de-a șaptea ediție și propune copiilor experienţe de învăţare atractive în domenii diferite, organizate pe teme săptămânale. Pe parcursul unei zile, activităţile liniştite sunt combinate cu activităţi dinamice, activităţile din domeniile unde achiziţiile cognitive sunt principale se îmbină cu cele din domeniul estetic-creativ. Pe parcursul vacanţei se urmăreşte ca, prin joc, cei mici să-şi exerseze cunoştinţele şi abilităţile în activităţi inedite precum cele de gătit, imprimerie, pictură pe suporturi variate, experimente sau punerea în scenă a poveştilor îndrăgite. Competenţele academice precum scrisul, cititul sau socotitul sunt consolidate, de asemenea, prin joc. Ne dorim ca, prin participarea la programul nostru, copiii  să se simtă bine, să-şi descopere afinităţi şi să lege prietenii.

În perioada 4 iulie – 5 august 2016 am pregătit pachete de programe:

Program de adaptare la grădiniţă – pentru cei mai mici dintre copii (1,6 ani- 3 ani)

Pentru copiii care din septembrie vor frecventa grădiniţa, am pregătit un program special care să le faciliteze adaptarea din familie în colectivitate. În cadrul acestuia, se îmbină activități interesante, în interior, dar mai ales în aer liber, cu jocuri senzoriale și de mișcare, însoțite de muzică. Familiarizarea cu limba engleză are loc treptat, prin nursery rhymes.

FasTracKids Summer Camp – cu teme diferite în fiecare săptămână ( copii cu vârste cuprinse între 3-8 ani)

Învăţare bazată pe proiect combinat cu Limba engleză  ( copii cu vârste cuprinse între 3-8 ani)

Temele propuse sunt:

  • Curiozități din lumea vie (săptămâna 1) – Ne transformăm în oameni de știință și studiem plante și animale neobișnuite, de la care avem de învățat.
  • Orașul viitorului (săptămâna 2) – Azi visători, mâine arhitecți sau peisagiști, proiectăm lumea în care vrem să trăim!
  • Casa experimentelor (săptămâna 3) – Ne transformăm în exploratori și investigăm lumea din jurul nostru.
  • În căutarea minunilor lumii (săptămâna 4) – Istoria și literatura ne aduc în atenție cele 7 minuni ale lumii și nu numai!
  • Pe aripi de poveste (săptămâna 5) – Poveștile din toate colțurile lumii ne dezvăluie culturi diferite.

FASTRACK EXPLORERS

FasTrack Explorers este programul special gândit pentru copiii între 20 şi 36 luni și constă în 5 zile consecutive de curs (de luni până vineri) a câte 3 ore pe zi. Acesta își propune să folosească la maxim curiozitatea înnăscută a celor mici, ajutându-i să descopere şi să exploreze lumea înconjurătoare. Demersul educațional se centrează pe explorare și înțelegere, iar mijloacele folosite combină activități creative, jocuri de explorare cu material concret, jocuri de mișcare și muzicale. Interacțiunile cu ceilalți, copii și adulți, sunt extinse progresiv, astfel încât să se asigure copilului un sentiment de siguranță în noul mediu, cu dobândirea treptată a autonomiei.

ACTIVITATE SPORTIVĂ în completare: ÎNOT

Oferta_Vacanta_de_vara_pe_placul_tau_Bambi

Formular_Inscriere_Vacanta_de_Vara_Bambi

Comentariile sunt închise.