Vernisajul expoziției – Jurnal de călătorie – 20 decembrie 2017

 

   În semestrul I al acestui an școlar, în cadrul proiectului Jurnal de călătorie, am avut în vedere cultivarea interesului copiilor în ceea ce privește cultura, limba și regulile sociale ale țărilor vizate.

Arhitectura, artele plastice și muzica au constituit, de asemena, teme de interes care i-au determinat pe copii să creeze lucrări originale și să interpreteze diverse cântece din repertoriul european.

 Fiecare zi a creat oportunități de exersare, în contexte cât mai naturale, a unor abilități durabile și diverse: capacitatea de exprimare și ascultare în situații de grup, explorarea experiențelor altor persoane și extinderea acestora în contexte semnificative, contactul cu altă limba străină, și facilitarea relațiilor cu vorbitori nativi ai limbii respective, dezvoltarea capacităților de raționament, realizarea unor desene geometrice și realizarea de experimente.

Temele i-au încurajat pe copii să se angajeze în explorarea activă și să observe asemănări și deosebiri între oameni sau evenimente, imaginându-și viața în alte perioade istorice.

Vernisajul  expoziției Jurnal de călătorie a avut loc miercuri, 20  decembrie,  la Gallery.

Licuricii, Fluturașii și Steluțele și-au prezentat lucrările  vizitatorilor Galeriei și le-au pregătit un moment muzical de Crăciun!

Comentariile sunt închise.